De Omslag huiswerkbegeleiding
Ine Meijer
Diekjansweg 57
7462 JG Rijssen
📞 06-36043186
ine@de-omslag.net
Facebook

Ervaringen

Thijmen leerling huiswerkbegeleiding 20-4-2021

duim omhoog

Ine heeft me geholpen met de planning. Ze gaf me wel een stukje vrijheid. Ik vond het fijn dat ik iets lekkers kon pakken en daarna weer verder kon met mijn huiswerk.

Jeannet ouder van Thijmen 20-4-2021

duim omhoog

Erg goede begeleiding gehad. Ine houdt goed rekening wat het best bij de leerling past. Goed inzicht in de school/vakken en hoe de leerling ervoor staat. Goed contact met de ouder(s). Geeft goede adviezen. Plannen en de manier van leren gaat nu beter !

Marcoleerling huiswerkbegeleiding 16-03-2021

duim omhoog

Goede sfeer tijdens de pauze en daarna gingen we ook echt aan het werk. Goede begeleiding voor verschillende vakken. Ik heb goed leren plannen.

Erna en Henkjanouders van Marco 16-03-2021

duim omhoog

Ine is erg betrokken bij de leerling en het gezin. Ze is goed geinformeerd over de vakken, de cijfers en het leerlingvolgsysteem. Ine verdiept zich in de leerling en geeft begeleiding op maat: naar behoefte van de leerling.

Karolien ouder van Floortje - huiswerkbegeleiding 17-9-2019

duim omhoog

Floortje ging/gaat altijd met plezier. Ze heeft veel geleerd: o.a. plannen, keuzes maken en een stukje rust inbouwen. Kortom echte aanrader. Tussentijdse evaluaties: Top!

Lenn leerling huiswerkbegeleiding 28-8-2019

duim omhoog

De werkomgeving is goed. Er zijn niet veel afleidingen en je kan je werk er rustig maken. De pauzes zijn ook goed, want na een pauze wil je weer aan de slag. Door bij De Omslag te leren, weet ik dat leren ook leuk kan zijn.

Marielouder van Lenn 28-8-2019

duim omhoog

Ondanks dat Lenn zijn doel (nog) niet heeft gehaald, was het afgelopen jaar ontzettend leerzaam voor hem. Met alles wat hij het afgelopen jaar heeft geleerd gaat hij vol goede moed en plezier zijn doel proberen te halen, want leren kan ook leuk zijn, weet hij nu. Hij ging meestal met plezier naar je toe. Naast dat je ontzettend kundig bent, is je passie voor je werk en voor de kinderen prachtig om te zien. Lenn voelde zich op zijn gemak bij je, omdat je hem "snapt", volgens hem :-). Zonder te "slijmen" was het een goed jaar.

Teunleerling huiswerkbegeleiding 21-8-2019

duim omhoog

Dankzij Ine ben ik voor mijn examen geslaagd !! Ook de appelsap heb ik erg gewaardeerd. Ik kwam met plezier bij jou.

JudithOuder van Teun 21-8-2019

duim omhoog

Fijne duidelijke communicatie. Teun wist waar hij aan toe was, heeft een leuke leerzame tijd bij jou gehad. ( waar hij bij zijn vervolgopleiding ook gebruik van kan maken !)

Thijsleerling huiswerkbegeleiding 21-8-2019

duim omhoog

Het is er rustig en ik kon er goed doorwerken. Bij vragen helpt Ine goed.

DanielleOuder van Thijs 21-8-2019

duim omhoog

Wij zijn zeer tevreden over de huiswerkbegeleiding. Het is kleinschalig en Ine is erg betrokken. Thijs heeft goed leren plannen, maar ook geleerd hoe je moet leren. Prettige sfeer, en een goed afgesloten jaar. Bedankt Ine.

Renseleerling huiswerkbegeleiding 21-8-2019

duim omhoog

Ik heb bij De Omslag veel geleerd. Het was een erg leuke tijd en de begeleiding was ook goed. Het was fijn werken met om de 45 minuten een kwartiertje pauze. Het heeft mij goed gedaan. Het was gezellig.

Jantineouder van Rense 21-8-2019

duim omhoog

Ine weet na een paar keer goed hoe de leerling in elkaar steekt. Ze speelt hier goed op in ( serieus maar met humor) Ze houdt de schoolprestaties goed in de gaten, vraagt door naar waar de leerling moeite mee heeft en besteedt hier extra aandacht aan. Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding van de leerling, maar zeker ook over de terugkoppeling naar het thuisfront.

Rindertvader van Daan 6-11-2017

duim omhoog

Ine zorgt dat kinderen hun huiswerk in een rustige omgeving kunnen maken. Ine is duidelijk en recht door zee, waardoor kinderen weten waar ze aan toe zijn. Ze is persoonlijk betrokken bij de kinderen en betrekt je als ouder bij de vooruitgang die je kind maakt. Het doel is dat de kinderen ook weer afscheid nemen van de huiswerkbegeleiding en zelfstandig verder kunnen.

Daanbrugklasleerling huiswerkbegeleiding 11-7-2017

duim omhoog

Ik vond het goed gaan bij De Omslag. Ik heb veel huiswerk gemaakt, toetsen voorbereid en gepland. Het heeft me geholpen te concentreren en plannen. De werkkamer is fijn; er is weinig afleiding. De pauzes tussendoor werken goed. Ine helpt graag.

Jacquelinemoeder van Joost - cursist Snel leren = leuk leren, 17-10-2016

duim omhoog

Joost heeft er zeker veel aan gehad. Hij werkt veel gestructureerder en de methode woordjes leren met kaartjes en ook het gebruik van mindmappen vindt hij top! Bedankt Ine!

Annemiek moeder van Anna , 15-07-2016

duim omhoog

Anna ging altijd met bijzonder veel plezier naar De Diekjansweg! Ik ben ervan overtuigd dat ze goed voorbereid aan het VO begint. Na de zomervakantie komt ze dan ook fluitend naar jou voor de huiswerkbegeleiding. Volgens mij kun je een betere start niet hebben op het VO! Dank je wel

Thomashuiswerkbegeleiding 27-06-2016

duim omhoog

Beste lezer,
Ik wil u iets vertellen over mijn ervaringen bij Ine. Ik zal me eerste even voorstellen: ik ben Thomas Beltman en zit op de Passie in Wierden in de brugklas. Ik ben het afgelopen half jaar naar Ine gegaan omdat ik mijn huiswerk niet helemaal maakte zoals het moest; dus mijn ouders stuurden mij naar Ine. Eerst wilde ik er zelf helemaal niet heen, maar langzaam maar zeker werd het steeds leuker. In de pauze doe je een spelletje, pak je een koekje of fruit of wat te drinken en daarna ga je weer verder leren. Ine controleert altijd wel even of je het het wel goed hebt gedaan en stelt een paar vragen om te kijken of je het allemaal goed begrijpt en weet. Ik heb een leuke en gezellige tijd hier gehad en begin na de zomervakantie hier zo weer. Echt een aanrader om uw kind hier heen te sturen. Groeten: Thomas Beltman.

AnnaLeerling groep 8, brugklascursus 01-06-2016

duim omhoog

Hallo,

Ik heb de brugklas cursus Op weg naar Snel Leren gedaan.
Ik vond het super leuk en heb er veel van opgestoken .
De trucjes die ik heb geleerd gebruik ik nu al.
Een van die trucjes is om woordjes in stappen te leren.
We hebben een goede werkplek en we kunnen rustig werken.
Ik ben heel blij dat ik die cursus heb gedaan.
Groetjes,Anna


Erik en EstherOuders van Mart - bijles Engels 20-03-2016

duim omhoog

Wij zijn zeer tevreden over de bijlessen en het contact via de mail over het verloop van de bijlessen. Mart is ook enthousiast en voelt zich nu goed en zeker over zijn Engels.
Hij gaat met plezier naar je toe, en zegt ook nooit dat hij geen zin heeft.

Hansvader van Tom 27-03-2016

duim omhoog

Over Tom; het belangrijkste wat hij in de cursus heeft geleerd is tijdig beginnen met je huiswerk, vooruit werken, plannen. En als je dan gepland hebt om te leren, dit ook doen. Zonder afleiding, geconcentreerd. Wij zien dat als hij dit loslaat hij weer uren doet alsof hij leert en er vervolgens niks van kent.

Hij beseft zich dit voldoende en wij beseffen ons als ouders dat we met enige regelmaat hem moeten checken/confronteren/bijsturen. Hij kan het (nu) wel !

Doordat Tom de curus heeft gevolgd, hebben we samen een mooie positieve balans gevonden die leidt tot voldoende resultaten, positieve energie en een goede sfeer; wat wil je nog meer?!

Rina en Martijnouders van Wouter 27-01-2016

duim omhoog

Ter voorbereiding op de overstap naar het voortgezet onderwijs leek het ons verstandig om onze zoon te voorzien van enige bagage. Daarom heeft hij voor de zomer de cursus Op weg naar snel leren = leuk leren gevolgd bij Ine. Ine was voor ons geen onbekende, zij is namelijk een paar jaar geleden ook juf geweest van onze zoon en met dat in ons achterhoofd gaf ons dat vertrouwen om onze zoon in te schrijven voor deze cursus. We zagen elke keer dat hij met plezier ernaar toe ging en met een glimlach weer terug kwam. Hij vertelde enthousiast over wat hij weer had geleerd en liet ons zien hoe hij dit moest toepassen.
Wij beschouwen deze cursus als een stuk kostbare bagage voor iedere potentiële brugpieper. Hij heeft een flitsende start gemaakt en de informatie goed weten toe te passen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze cursus absoluut heeft bijgedragen aan de mooie resultaten die hij liet zien en nog belangrijker, dat hij vertrouwen heeft en een blije puber is. Voor ons was dit ook een reden om wat ondersteuning te vragen bij begrijpend lezen. We zien dat hij met grote sprongen vooruit is gegaan. Het is de investering meer dan waard gebleken.


Wij bevelen De Omslag en Ine Meijer in het bijzonder aan voor iedereen die een duwtje nodig heeft om bijvoorbeeld de overstap naar het voortgezet onderwijs makkelijk te maken. Of het nu gaat om efficiënter te leren omgaan met huiswerk, verhogen van je leessnelheid of 1 op 1 aandacht voor een bepaald leervak, bij Ine ben je in goede handen, dat is onze persoonlijke ervaring. Ine werkt in een ontspannen sfeer met de kinderen en heeft een luisterend oor voor hen.

Woutercursist brugklascursus 26-01-2016

duim omhoog

Beste lezer,
Ik ben Wouter Kamphuis, ik ben 13 jaar en ik deed de brugklascursus bij De Omslag.
Ine leerde mij hoe ik moest plannen en hoe je de kern uit een tekst moest halen. Dat kun je doen aan de hand van mindmaps.
Ook leerde ze me om gefocust te lezen.
Ik kreeg uiteindelijk een diploma van De Omslag.
Mede dankzij Ine gaat het op school veel beter met mij.
Groetjes van Wouter

50+ cursist snellezen en mindmappen voor volwassenen 13-01-2016

duim omhoog

Je bent nooit te oud om te leren !
Graag wil ik vertellen dat deze cursus snellezen me erg goed heeft gedaan. Ik heb plezier in het lezen gekregen, lees sneller en makkelijker en pak nu het ene boek na het andere. Ben hier heel blij mee! Ook het mindmappen heb ik geleerd en dat gaat me helpen bij mijn mogelijke studie. Vooral vond ik het leuk en gezellig om te doen, omdat Ine in een klein groepje les geeft. Ine bedankt !

Tom cursist Snel leren = leuk leren 12-01-2016

duim omhoog

Deze cursus is een leuke manier om te leren. Je krijgt veel informatie over je hersenen, over hoe je geheugen werkt en uiteraard hoe je beter kunt leren. Ik vond het leuk en leerzaam.

Silvohuiswerkbegeleiding 18-12-2015

duim omhoog

Sinds ik bij juf Ine ben, maak ik mijn huiswerk bijna altijd met plezier. Ze helpt me altijd goed.
Ik krijg een koekje en drinken of fruit vooraf, en in de pauze doen we spelletjes. Ik vind het superleuk bij juf Ine!

Jeroen en Ella Ouders van Silvo 18-12-2015

duim omhoog

Als ouders besloten wij onze zoon de kans te geven zich op het voortgezet onderwijs voor te bereiden. Natuurlijk was bijles in bepaalde vakken de hoofdreden dat wij contact met Ine zochten. Doordat hij het zo positief ervaart en wij resultaten zien, is deze investering het echt waard!
Vanaf het moment dat hij verwacht wordt, voelt Ine zich verantwoordelijk, totdat hij thuis is. Dit is begeleiding met maximale inzet en betrokkenheid. Ook de wijze waarop zij verslag doet is bijzonder plezierig en uitgebreid.